keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Yhteydenpito matkan aikana

Tämä Blogi toimii ensisijaisena viestintävälineenämme matkan aikana. Pyrimme raportoimaan ja lisäämään kuvia niin usein kuin pystymme. Tilanteen mukaan saatamme myös käyttää Twitteriä (https://twitter.com/tapaniaalto) pikapäivitysten tekemiseen. Twiittejä pystyy myös kirjoittamaan tekstiviestillä, joten voimme ilmoittaa itsestämme helposti suurelle joukolle ilman nettiyhteyttäkin.

Normaaleja kännykkäpuheluja (ja tekstiviestejäkin) tulemme välttämään viimeiseen asti ja käyttämään sen sijaan Skypeä. Olemme ostaneet Skypeen crediittejä, joten pystymme soittamaan Skypellä normaaleihin lanka- ja matkapuhelinnumeroihin ympäri maailmaa varsin edullisesti. Esimerkiksi suomalaiseen kännykkänumeroon soittaminen maksaa 0,193 € / min  + 0,102 € yhteysmaksu. Skypellä pystyy myös lähettämään tekstiviestejä. Skype-tunnuksemme ovat: aalto.tapani ja katariinasaarinen.

Tarkistamme myös sähköpostimme aina kun nettiin pääsemme. Voitte kirjoittaa meille osoitteisiin tapani.aalto@gmail.com ja katasaar@gmail.com


- Tapani

2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa, kuvia ja kuulumisia blogiin, kiitos! :)

    -Tuomas

    VastaaPoista
  2. Olen seurannut matkaanne innolla! Tsemppiä reissuun!

    -Päivi

    VastaaPoista